Vés al contingut
1

Aquest dissabte 4 de febrer és el Dia Mundial contra el Càncer

 

La Setmana contra el Càncer es tanca dissabte amb una festa solidària al matí al pati de Can Comas i una recollida de burilles pels carrers de Pineda. La recollida de burilles començarà a les 10 del matí a la plaça de les Mèlies i la festa infantil aplegarà també stands informatius d'entitats, per donar a conèixer els seus programes. Mar Latorre, tècnica de Promoció de la Salut de l'Ajuntament de Pineda, ha dit que «volen que sigui una jornada més festiva després d'una setmana d'actes de suport a pacients de càncer i els seus familiars».

I també aquest dissabte, dins dels actes de la Setmana contra el Càncer, l’autora Steffi Mallebreim presentarà el llibre ‘Mi vida con el bicho’, a 2/4 de 5 de la tarda al bar del Centre Cultural. Ella ha superat dos càncers de mama i en aquest llibre explica tot el procés que ha viscut. L'autora ha dit que el fet d’explicar-ho al llibre li ha servit també de teràpia.

 

Steffi Mallebreim ha dit que amb aquest llibre vol ajudar a les persones amb càncer de mama a no sentir-se soles i també ha destacat la importància de fer auto-exploracions i revisions ginecològiques anuals.

La presentació del llibre és dissabte a 2/4 de 5 de la tarda al bar del Centre Cultural.

 

 

1

 

El programa ha estat dissenyat en col·laboració amb l’Asociación Española Contra el Cáncer, la Fundació Oncolliga i el CAP Pineda, que han aportat el seu coneixement i experiències prèvies per sumar valor a les activitats organitzades. La seva implicació ha fet possible disposar de professionals experts en la matèria per participar en les diferents xerrades i formacions.