Vés al contingut
1

La Fundació Alícia ha fet a Pineda un showcooking per a tractaments oncològics

 

Fotos: Ràdio Pineda

 

Escolta l'entrevista

 

 

La Fundació Alícia és un centre amb vocació social, dedicat a la innovació tecnològica en cuina, a la millora dels hàbits alimentaris i a la valoració del patrimoni agroalimentari. Ha fet a Pineda un taller amb receptes de cuina i consells per cuinar durant un tractament després de patir un càncer.

El taller s'ha fet durant la Setmana contra el Càncer de Pineda. És important cuidar una persona que fa un tractament perquè cal tenir una bona nutrició per afrontar la malaltia i estar ben nodrit. El cuiner Josep Lozano ha dit que «hi ha receptes que «són beneficioses per les persones que tenen alteració del gust». També ha explicat que «poder fer un gelat casa pot ser molt beneficiós per refrescar-se, fins i tot, abans dels àpats».

 

El cuiner que ha fet el taller al Centre Cívic ha explicat que «hi ha moltes receptes fàcils que es poden fer amb el micro-ones, per fer la vida més fàcil a les persones que facin tractament mèdic». Els assistents van poder degustar els plats fets que eren tots deliciosos.

 

1

 

1

 

1