Vés al contingut
1

Valoració positiva dels actes de la I Setmana contra el càncer a Pineda

Fotos: Ràdio Pineda

 

Pineda ha fet la cloenda de la Setmana contra el càncer amb una festa molt familiar al pati de Can Comas amb un espectacle infantil, una xocolatada solidària i també amb molta informació d’entitats dedicades al càncer que recollien donatius i donaven a conèxier els seus projectes. Ha estat una setmana intensa, amb una desena d’activitats organitzades a Pineda, per conscienciar sobre la importància de la lluita contra el càncer. Carmen Montoya presidenta de la Junta Local de Pineda de l'AECC s’ha mostrat molt satisfeta de la resposta de totes les activitats.

 

S’han fet xerrades, tallers, taules rodones, una exposició i també formació amb la participació d’especialistes de diversos àmbits sanitaris. Mar Latorre, tècnica de promoció de la Salut de l’Ajuntament de Pineda també ha fet una valoració positiva de tots els actes.

 

La cloenda s’ha fet aquest dissabte coincidint amb el Dia Mundial Contra el càncer. Durant el matí també s’ha fet una recollida de burilles en col·laboració amb l’Associació ‘No mas colillas en el suelo’ de Pineda, i a la tarda es presentava a la cafeteria del Centre Cultural el llibre ‘Mi vida con el bicho’ de l’autora Steffi Mallebreim i que parla de la seva experiència amb el càncer de mama. Ràdio Pineda també s’ha sumat als actes de la Setmana contra el càncer amb programes i entrevistes dedicades a la lluita contra el càncer.

 

1

Durant el matí es va fer una xocolatada

 

2

El grup 'Grimpallunes' va oferir un espectacle familiar al pati de Can Comas