Vés al contingut
1

Mor un dels quatre accidentats dilluns a la nit a la sortida de la C-32 a causa d'un senglar

Foto: SEM (Arxiu)

Ha mort a l'Hospital Clínic un dels quatre accidentats dilluns a la nit, en un xoc de dos vehicles a causa d'un senglar a la sortida de l'autopista C-32. Es tracta d'un professor de l'Institut Joan Coromines de Pineda. La regidora i Primera Tinent d'Alcalde, Sílvia Biosca, ho ha confirmat aquest matí a Ràdio Pineda, i ha traslladat el condol a familiars, amics, i també a tota la comunitat educativa per aquests fets tan tràgics. També l'Ajuntament de Pineda ha fet una nota de condol. L'accident va ser a 2/4 de 10 del vespre a la sortida de l'autopista C-32, al terme municipal de Calella, i va deixar quatre ferits, tres greus i un en estat crític, que va morir ahir. Els altres tres ferits continuen ingressats, dos a Can Ruti i un a l'Hospital de Mataró.

 

Escolta AQUÍ l'entrevista a Sílvia Biosca

 

L'accident va passar a la sortida de l'autopista, quan un senglar va irrompre en aquell tram de carretera, al terme de Calella, i va provocar el xoc frontal de dos cotxes. Van intervenir la policia, el SEM i també els Bombers. Es dona la circumstància que ahir a la nit també hi va haver senglars en aquest punt. La regidora Sílvia Biosca ha dit que demanaran "una millor senyalització i enllumenat en aquell punt, per intentar evitar al màxim els accidents, encara que sigui impossible evitar-los tots, pot ajudar a prevenir"


En aquest punt de sortida de l'autopista, fa un any també va haver un accident amb tres ferits a causa d'uns senglars. Es un tram de carretera molt fosc, que no facilita la visibilitat en sortir de l'autopista.