Vés al contingut
1

Bona acollida de la fira Internacional de Turisme de Brussel·les, amb la participació de Pineda i el Maresme

Aquest cap de setmana Pineda de Mar ha assistit un any més a la fira Internacional de Turisme de Brussel·les “Vakantiesalon 2023”. En aquesta ocasió, Pineda ha compartit estand amb Malgrat de Mar, Santa Susanna i Calella sota el paraigües de “Costa de Barcelona Maresme” dintre del marc de les accions de TOURSPAIN amb seu a la mateixa ciutat. Si el 2022 es parlava de la recuperació del turisme després de la pandèmia, aquest any s’espera que la campanya del 2023 torni a apuntar a les xifres pre-pandèmiques pel que fa a Bèlgica com a país emissor.

Escolta AQUÍ l'entrevista a Sonia Moraleda

 

La regidora de Turisme, Sònia Moraleda ha valorat positivament la presència de Pineda a la Fira, i la resposta dels visitants. El públic preferent i objectiu de la Costa de Barcelona, continua sent Sènior +55 i Famílies on la oferta de platja és atractiva. Sònia Moraleda ha dit que també cerquen altres activitats per complementar l’estada i ajudar així a decantar la seva tria. Altres activitats han consultat, han estat indrets on poder fer Parapen, turisme amb Gossos i Espais /Àrees de Caravaning.

 

A la Fira de Turisme de Brusel.les, milers de ciutadans han gaudit dels 350 expositors i més de 850 co-expositors repartits en 2 pavellons dintre de la Expo Brussel·les on Barcelona i Costa de Barcelona ha tornat a ser referent. Han pogut informar a una mitja de 200 persones per dia, dels gairebé 1000 assistents que passaven per l'estand a diari.

 

1