Vés al contingut
1

Xavier Amor demana a l'Ajuntament de Calella fer front comú per demanar millores a la sortida de la C32

Foto: Imatge de Google View

En una entrevista a Ràdio Pineda, l'alcalde pinedenc ha explicat que «ha parlat amb l'Ajuntament de Calella per demanar conjuntament que es facin accions de millora». Recordem que dilluns va haver un accident molt greu a causa d'un senglar que va travessar el vial que connecta amb l'autopista. L'alcalde, Xavier Amor ha dit que «és un punt crític on hi ha hagut altres accidents i per això demanen millores». De fet, l'endemà dimarts va haver un altre accident. Ha afegit que «la població de porcs senglars ha augmentat molt a tot arreu i també al Montnegre» i per això caldrà «veure si es pot fer alguna cosa per reduir el seu nombre». També ha dit que «cal estudiar aspectes, com posar tanques de seguretat de la via». Ha reconegut, però que és un tema molt complex.

 

Recordem que un professor de 35 anys de l'Institut Joan Coromines va morir dilluns al vespre arran d'un accident, a causa de la irrupció de senglars a la sortida de l'autopista C-32. L'accident va deixar quatre ferits, tres greus i un en estat crític, que va morir dimarts, i que era el professor del Coromines. Els altres tres ferits continuen ingressats. En aquest punt ara fa un any també hi va haver un accident molt greu a causa d'uns senglars. Es un tram de carretera molt fosc, que no facilita la visibilitat en sortir de l'autopista.

 

En l'entrevista, Xavier Amor també ha donat un missatge de condol a lla família i a tota la comunitat educativa de l'Institut Coromines. Ha dit textualment que «és una notícia que trenca el cor» i que també ha afectat molt als alumnes, claustre de professors i a tothom en general. Per últim ha desitjat una ràpida recuperació als ferits.