Vés al contingut
1

Xavier Amor (PSC): "Vull ser el candidat dels que estimeu Pineda"

 

Fotos de Ràdio Pineda

Escolta l'entrevista a Xavier Amor i Alícia Romero

 

Xavier Amor s'ha presentat aquest dissabte com a candidat a la reelecció a l'alcaldia de Pineda pel PSC. L'acte de proclamació s'ha celebrat aquest dissabte en un acte que ha omplert de gom a gom el Centre Cívic Poblenou. L'acte ha comptat amb la presència d'Alícia Romero, portaveu del PSC al Parlament de Catalunya. L'acte ha començat amb una votació en que l'assemblea oberta ha votat per unanimitat triar Xavier Amor com a alcaldable pel PSC a l'Ajuntament de Pineda. No ha rebut cap vot en contra ni tampoc cap abstenció.

 

1

 

Xavier Amor ha agraït «la confiança de l'assemblea del PSC perquè l'hagi escollit per tornar a estar al capdavant de la llista» i ha anunciat que «tenen un gran projecte de futur per presentar els properes mesos».

En la seva presentació han destacat el tarannà de Xavier Amor, dient que "sempre tira endavant i treballa per a tothom des de l'Ajuntament". Han explicat que «porta molts anys a l'Ajuntament perquè ha demostrat que és el millor candidat possible per liderar el poble de Pineda». L'han definit com un home «apassionat» i la presentació ha acabat amb la lectura d'un poema del pinedenc Josep sabater i Massa.

 

1


 

Alícia Romero: «Xavier Amor és autèntic i bona persona, això és el més important en política»

La portaveu del PSC al Parlament de Catalunya Alícia Romero ha dit quan ve "a Pineda sempre té vibracions positives " i ha dit que coneix molt bé Xavier Amor i que «és una figura insòlita dins la política, molt preparat que està ben acompanyat de bons equips». Ha afegit que «el diferència la seva proximitat perquè és autèntic i la gent nota la seva naturalitat, és noble i bona persona, i això és el més important» segons ha dit Alícia Romero. També ha afegit que «vol escoltar a tothom i es insistent al Parlament de Catalunya». Ha aprofitat per anunciat que «el PSC treballarà per aconseguir més places públiques de residència per a gent gran» i ha destacat l'inici de les obres del CAP de Pineda. També ha anunciat que el pressupost de la Generalitat contempla gairebé 2M€ per millorar l'equipament sanitari de l'Hospital Sant Jaume de Calella.

 

1

 

1


 

 

Xavier Amor: «Les Eleccions Municipals són per parlar de Pineda, i estic més preparat que mai»

En la seva intervenció, Xavier Amor també ha dit que Alícia Romero «ha lluitat per Pineda» i ha posat en valor a Salvador Illa del que ha afegit que «ha estat molt generós per donar suport als pressupostos catalans per ajudar a tirar endavant Catalunya». També ha fer un agraïment a la família de la que ha dit que «per ell són un bàlsam». Ha fet un agraïment als militants i amics del partit i també a gent que durant molt anys l'ha acompanyat. També ha volgut començar l'acte fent un agraïment especial per la Carmeta Aragonès.


 

Ha dit que les eleccions són per parlar de Pineda i no de partits i ha agraït al seu equip que ha hagut de fer front a la pandèmia. També ha explicat que accepta ser candidat perquè -segons ha dit- «em sento orgullós de les polítiques per pujar pensions i sous i ser el candidat de la gent que està enamorada de Pineda.  Feu-me vostre!».

En la intervenció ha explicat que està «més preparat que mai, ara puc anticipar-me als problemes i sé veure les noves oportunitats per Pineda». «M'apassiona ser alcalde i el millor està per arribar, espero que em sentiu proper, no tinc una vareta màgica però lluitaré per Pineda».

 

Ha parlat d'accions fetes per la pandèmia,  amb seguiment de persones que viuen soles, ajuts econòmics i compra d'ordinadors per posar alguns exemples. Ha dit que ara es du a terme el pla de millora de voreres,  asfaltat,  nous parcs infantils i ha anunciat una nova pista poliesportiva a la plaça dels Països Catalans.  També ha destacat la instal.lació de les càmeres de seguretat, el suport per tirar endavant les obres del nou CAP, les obres de la biblioteca de Poblenou i la lluita per tenir una residència pública per la gent gran, i ajudar a les entitats.

 

1

 

1


 

Vull una victòria sense precedents per donar estabilitat al meu projecte

Ha relatat de forma breu els seus set eixos principals.


 

Una Pineda amable, «que es preocupi de les necessitats de la gent, aconseguir el repte que l'administració sigui més àgil i obrir més l'Ajuntament a la gent».


 

Una Pineda més cuidada perquè «l'entrada a casa és el carrer, no el nostre rebedor de casa, i això comença pels contenidors i carrer i cal millorar tot això». També ha dit que «és l'hora dels detalls per ser els millors del Maresme».


 

La Pineda de la cultura i els esports i la societat, «que promocioni el talent». Ha avançat que volen que la Generalitat entregui l'actual ambulatori a l'Ajuntament per convertir-lo en el Centre Cívic de Pineda, que «pot ser la casa de tothom i iguala a tothom que hi entra». Ha afegit que «el seu govern acompanyarà a les entitats perquè ara no es pot fer res en solitari».


 

Una Pineda que miri al mar «amb un projecte de renovació del passeig marítim rodat, gran i obert, per a tothom». Ha anunciat també una iniciativa privada per disposar d'unes pistes de pàdel a la platja de Pineda» i la promoció de l'esport nàutic.


 

Pineda motor de l'Alt Maresme «perquè té la millor ubicació possible, poder oferir més serveis com ara oficina del DNI, i un conveni per promocionar Pineda i canvis al polígon industrial». Ha dit que «donarà suport a acollir més esdeveniments i ajudarà als inversors i la formació dels joves. Ha explicat que «farà campanya en positiu i no vol que ningú estigui content amb les males notícies, referint-se a alguns grups de l'oposició».


 

Pineda del Civisme, l'ordre i seguretat.  «A Pineda no vull la ocupació il·legal d'habitatges, no vull que ningú normalitzi la ocupació i cal lluitar per eliminar aquest fracàs social». Ha afegit que ajudaran a la gent, però ha insistit en que «no tolera les ocupacions que financen les màfies i en això cal ser contundents».


 

També ha parlat de Can Carreras, i ha dit que «encara no està recepcionada per l'Ajuntament i això genera molts de problemes, però malgrat tot, aconseguiran millorar la situació actual». Ha dit que treballaran amb totes les Associació de Veïns de Pineda.


 

Ha fet un tancament molt emotiu parlant de la gent «que està malalta i que malgrat tot, avui són aquí per donar-me costat».

 

1

 

1


 

1