Vés al contingut
1

ADIAM s'estrena a la LLiga de Promeses amb dues victòries

Font: ADIAM

L'ADIAM s'estrena amb dues victòries a la Lliga Promeses de futbol de la Federació Espanyola d'Esports de Persones amb Paràlisi Cerebral i Dany Cerebral Adquirit. El Camp Berrizburu (Biscaia) va ser escenari de l'inici de la lliga. Una competició paral·lela a la Lliga Nacional, que suposa una oportunitat perquè els més joves i un gran nombre de jugadores que forma la selecció espanyola puguin competir i segueixin creixent.

Va ser una primera jornada carregada d'entusiasme, il·lusió, ganes i molts gols, en què l'ADIAM ha confirmat ser el principal candidat al títol. L'equip de l'Alt Maresme, campió de la Copa Promeses l'any passat, va sumar dues victòries després de desplegar un bon nivell sobre la gespa. Al primer partit es va imposar per 9-0 a la FECPC, equip compost només per futbolistes, moltes de les quals són integrants de la selecció femenina dirigida per Sonia Noell.

El partit

Rubén Moreno va ser un dels protagonistes amb un hattrick, Aleix Brugat i Emilio Manuel Ribeiro van aconseguir un doblet cadascun, mentre que Daniel José Pi i Alejandro Sánchez van completar la golejada. També van vèncer amb contundència el Levante B (0-6). Als 8 minuts l'ADIAM ja guanyava per 0-3, amb Alejandro Sánchez com a artiller, que poc després afegiria dos gols més al seu compte. Aleix Brugat es va sumar a la festa amb un altre gol.

El Llevant va poder rescabalar-se d'aquesta derrota en doblegar per 2-4 el Fundació Segona Part DCA en un duel que va encarrilar els primers 15 minuts. Va arribar a anar guanyant per 0-4 amb tres dianes de David Martínez i una de Mayber Fernández, i ja al tram final el rival va escurçar distàncies per mitjà d'Enrique Tejerina i Pablo Malagón.

Els madrilenys sí que van aconseguir la victòria en el seu xoc contra la FECPC (1-8). Enrique Tejerina va fer tres gols, Daniel López i Pedro Rico dos cadascun, i César Solaz un. Per part de l'equip català, Maria Agustí va fer com a honor. La propera jornada es disputarà l'11 i 12 de març a Madrid