Vés al contingut
1

Pineda aconsegueix per primer cop ser destinació turística Biosphere

 

Escolta l'entrevista a Tomás Azcárate

 

Escolta l'entrevista a Xavier Amor i Sònia Moraleda

 

Es tracta del segell de bones pràctiques de turisme sostenible. A més, a Pineda l'han obtingut l'Oficina de Turisme, el Baby Center , el Mini Beach Club, quatre hotels i dues platges pinedenques. Al Maresme han aconseguit el distintiu un centenar d'establiments i serveis.

Pineda ha acollit l'entrega dels distintius de tot el Maresme aquest matí, en un acte a l’Auditori de Pineda. S'han donat també les plaques a 5 noves empreses que s’han format com a Punts d’Informació Turística i els diplomes a les 75 entitats que han realitzat la renovació.

L'acte ha comptat amb l'assistència destacada del president del Instituto de Turismo Responsable, Tomás Azcárate. Ha explicat a Ràdio Pineda que «cada cop més els turistes busquen segells de qualitat i viatjar a destins més sostenibles». També ha dit que «ha canviat molt el concepte del turisme i actualment cal treballar en la qualitat dels destins, i convertir-los en experiències úniques».

 

1

 

L'alcalde de Pineda, Xavier Amor, ha dit que «Pineda i el sector empresarial ha fet una aposta per un turisme millor, que sigui més sostenible». Ha afegit que «també és una forma de millorar al dia a dia».

 

1

 

La regidora de Turisme Sònia Moraleda ha explicat que «el segell té ànima perquè fomenta un nou estil de vida i Pineda apostar per un turisme sostenible i responsable».

 

1

 


 

Deu empreses i serveis turístics de Pineda obtenen el segell Biosphere

Hotels: AQUA Hotel Promenade, Sumus Hotel Stella & Spa, Golden Taurus Aquapark Resort, Hotel Sorrabona.

Platges: Platja de la Riera, Platja dels Pescadors.

Serveis i Destinació Turística: Baby Center (Espai nadó de la platja dels Pescadors), Mini Beach Club (Parc infantil de la platja dels Pescadors), Oficina de Turisme de Pineda i Destinació Pineda de Mar (nova entitat).

 

1

 

1