Vés al contingut
1

El Dr. Joan Guix, president de la Corporació, rep la Medalla Josep Trueta

 

La seva trajectòria professional destaca per haver estat cap del servei d’Urgències de l’Hospital de Calella, secretari de Salut Pública del Govern de la Generalitat de Catalunya, director de l’Hospital Universitari Sant Joan de Reus, director regional al Camp de Tarragona de l’Agència de Salut Pública de Catalunya, gerent de l’Agència de Salut Pública de Barcelona i de l’Institut Municipal de Salut Pública de l’Ajuntament de Barcelona.


 

Actualment, és el president de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva, vicepresident de la Societat de Salut Pública de Catalunya i Balears, vocal del Consell de Salut de Catalunya i membre i investigador del Medical Anthropology Research Center (MARC) de l’Institut d’Investigació Sanitària Pere Virgili.


 

La medalla Josep Trueta és una distinció que atorga el Govern de Catalunya a aquelles persones i entitats que hagin destacat de manera significativa pels serveis prestats amb vista al progrés i la millora de la sanitat.


 

L’acte de lliurament de medalles ha tingut lloc aquest dimecres 22 de febrer al Palau de la Generalitat amb la presència del president de la Generalitat, Pere Aragonès, i del conseller de Salut, Manel Balcells.

La resta de guardonats han estat Albert Planes, Cecília Borràs, Magda Campins, Joan Lluís Borràs, Ana Forns, Vicente Ortún, Mònica Povedano, Núria Martí, Montserrat Casamitjana, Wilfredo Ricart, l’Hospital de Bellvitge, la Societat Catalana de Mediació en Salut, la Fundació Galatea i el Grup de Recerca BIOCOM-SC.

 

1