Vés al contingut
1

El restaurant Can Formiga, el Pura Brasa, el Chicken&Fish i la pizzeria Què bona!, participen al 'Temps de pèsols'

 

Arriba el Temps de Pèsols, l’oportunitat per tastar la “perla verda” del Maresme. Un dels llegums amb més tradició al territori i molt saludable. Les jornades gastronòmiques del pèsol s’allarguen fins l’1 de maig i s'ofereixen plats com ara pèsols amb sípia, pèsols amb costella, amb rap, dins de raviolis, en amanida, en pizza... hi ha mil i una combinacions per incloure aquest producte. Quatre restauradors de Pineda participen a les jornades que es fan al Maresme.


 

Durant les jornades gastronòmiques es podran gaudir de menús i àpats elaborats amb pèsols del Maresme, comprar pèsols a comerços artesanals i omplir el cistell directament dels productors. Consulteu l’oferta d’establiments participants a les jornades gastronòmiques.


Viu el Temps de pèsols al Maresme, unes jornades que posen en valor aquest aliment tant petit, però amb tant valor nutricional. Un llegum que, per les seves propietats, s’assembla més a les verdures, que conté hidrats de carboni, fibra i vitamina B, essencial perquè els nutrients arribin al sistema nerviós.

 

Aquí pots veure les bones propostes culinàries dels restaurants que participen a les jornades.