Vés al contingut
1

Noemí Llorens (Junts per Pineda): «Nosaltres volem una Pineda activa, atractiva, moderna, dinàmica i que funcioni»

 

Fotos. Ràdio Pineda

 

Escolta l'entrevista a Noemí Llorens

 

Junts ha presentat la llista que acompanya a Noemí Llorens a les Eleccions Municipals del 28M. Noemí Llorens ha dit que el seu grup «és el de la responsabilitat, la justícia, el rigor i la feina ben feta». Durant l'acte s'ha presentat tota la llista electoral i també els principals eixos del programa que estan emmarcats en fer l'Ajuntament més àgil i transparent, solucionar l'incivisme que pateix Pineda i solucionar la manca d'oportunitats que té Pineda.

També ha remarcat que «volen polítiques per millorar l'educació i per l'atenció a tots els menors, el canvi d'usos del Polígon de Mas Roger, i invertir més en turisme i comerç». També ha afegit que «altres prioritats són crear un centre cívic al centre, potenciar la cultura catalana i de proximitat, i tirar endavant un centre residencial municipal, aules de formació per a la gent gran i la teleassistència universal». També ha dit que «millorar la seguretat a Pineda i ser estrictes amb les persones que no ho fan bé també són les seves prioritats». Ha afegit que «cal remodelar carrers, fer de nou tot el passeig i la plaça de l'Estació i Pubilla, i crear l'Oficina Municipal de Benestar Animal i fer complir les normes de convivència i multar a qui no ho fa bé».

També ha dit que «a la política municipal les sigles tenen poca importància, i ha dit que la gent l'acompanya és només gent que estima Pineda».

 

1

 

També ha dit que «estan més preparats que ara fa quatre anys i l'objectiu és tenir més representació a l'Ajuntament de Pineda» perquè «han fet feina responsable i quan ha tocat sumar-se a bones propostes ho han fet, però quan ha calgut, han fet crítica al govern actual». També ha dit que «està molt agraïda a la gent que l'acompanya».


 

Presentació de la llista electoral

La llista està encapçalada per Noemí Llorens i el nº 2 és Joan Mora. La llista la tanca el Dr. Sala. El darrer lloc de la llista acostuma a ser un lloc simbòlic i destacat.

 

1 Noemí Llorens

2 Joan Mora

3 Albert Buch

4 Maria Arellano

5 Sonia Rojas

6 Mercè Mollfulleda

7 Jaume Petit

8 Gerard Farreras

9 Joaquim Noguera

10 Maria Mercè Pou

11 Pere Mataró

12 Edgar Rodas

13 Habiba Mohamed

14 Judith Quirant

15 Maite de Miguel

16 Xavi Soler

17 Agustin Gregori 

18 Giulliana Cerdán

19 Laura Gallarín

20 Sergio Sedano

21 Josep Maria Sal


 

S1 Daniel Pi

S2 Joan Pons 

S3 Justi González

S4 Vicky Buxeda  

S5 Laura Ochoa

S6 Eva Maria Pérez 

S7 Paqui Velasco

 

1

 

1

 

A l'acte hi ha participat la Vice-Presidenta de Junts i diputada al Parlament i alcaldessa de Vic, Anna Erra. En el seu discurs ha dit que «espera uns grans resultats de Junts a Pineda i ha destacat la tenacitat de Noemí Llorens per liderar el seu equip».


 

L'acte s'ha fet a l'Espai Sara Llorens de Pineda que s'ha omplert per escoltar les propostes de Junts. L'acte ha acabat amb un vermut als assistents.