Vés al contingut
1

Autors pinedencs signaran els seus llibres a la plaça de les Mèlies

 

 

La plaça serà plena de gom a gom i els autors locals també hi seran per presentar les seves novetats entre a altres. Hi trobarem autors com ara Daniel Guerrero, Daniel Marchante, Josep Anton López Garriga, Maribel Montero i Hilario Marin. També hi seran Míriam Perálvarez, Joaquim Carles Garcia, Sònia Avellaneda i Olga Morente. A la plaça també hi serà Marc Tortosa, Maria Diaz, Javier Correa i Haydee Nilda, i segur que n'hi haurà molts més.

 

Míriam Bonastre, Olga Morente i Francesc Miravet presenten els seus llibres a Ràdio Pineda. Han participat al Pineda es Mou, on han presentat els seus darrers llibres.

 

1

 

1

 

1

 

 

Aquí podeu escoltar l'entrevista a Olga Morente, Francesc Miravet i Míriam Bonastre.

 


 

Míriam Bonastre:

Va néixer a Pineda de Mar el 1994. Va estudiar il·lustració a l'Escola Joso Centre de Còmic i Arts Visuals i ha format part de l'equip creatiu de Virtual Hero del Rubius. Durant més de quatre anys, Míriam va estar publicant Hooky setmanalment a Webtoon, que es va convertir en un dels grans èxits internacionals d'aquesta plataforma digital de còmics i la va portar a publicar l'obra en paper. Els dos primers toms de Hooky ha estat tot un èxit a Espanya i als Estats Units, on ha entrat a les llistes de més venuts de The New York Times. L'obra també ha estat publicada a Itàlia i França, i altres països i també ha estat traduïda al català.

 

 

Francesc Miravet:

Viu a Santa Susanna i presenta la seva tercera novel·la ‘Despertar a Bujumbara’. Una història fictícia inspirada a l’any 1973 però que es barreja amb fets verídics. Francesc Miravet és veí de Santa Susanna i ha dedicat tota la seva vida a la medicina i a la banca, i un cop jubilat diu que «ha crescut el seu interès per l'escriptura i per formar-se», segons va explicar a Ràdio Pineda quan va presentar Pors i Mentides.

 

 

Olga Morente:

És una artista pinedenca plena de màgia i sensibilitat. Ha presentat els seus llibres "Relatos de plumas" i "Poemas de arena". Olga Morente ha viscut molts anys a Argentina, Uruguai i també el Brasil i també al País Valencià. Ara viu a Pineda i ha explicat que s'inspira en el mar per escriure poemes i també ha fet relats curts, sobretot durant l'època de pandèmia.

Ha dit que «tothom es una obra d'art» i ha dit que és una gran defensora de la lectura i la passió pels llibres.