Vés al contingut
1

La Corporació de Salut acosta la lectura als pacients ingressats a l’Hospital Comarcal de Blanes

 

 

A partir d’aquest dimecres la Corporació de Salut del Maresme i la Selva, amb la col·laboració de l’Associació de Voluntaris i Amics de l’Hospital (AVAH) i la Biblioteca Comarcal de Blanes, ofereix un taller de lectura dirigit als pacients ingressats a l’Hospital de Blanes i als seus acompanyants amb l’objectiu d’acompanyar i entretenir els usuaris a través de la lectura i fer més amena la seva estada al centre.

L’activitat, que es portarà a terme cada dimecres a la tarda de 17 a 18 h a la sala situada al final del passadís de la segona planta d’hospitalització, consisteix en la lectura en veu alta per part de voluntaris de l’AVAH de llibres de diferents gèneres narratius o d’articles d’actualitat. En aquest taller s’hi poden sumar tots els pacients que estiguin hospitalitzats  i que la seva condició els permeti sortir de l’habitació.

Paral·lelament, aquest taller de lectura també es portarà a terme a l’Hospital Asil Sant Jaume de Blanes, juntament amb un taller de llocs de taula, dirigit a pacients i residents, amb l’objectiu de fomentar la seva socialització i integració, així com d’exercitar les seves habilitats cognitives.

Aquest taller de lectura i jocs de taula a l’Asil de Blanes s’iniciarà a partir de la setmana del 24 d’abril, també amb la col·laboració de l’Associació de Voluntaris i Amics de l’Hospital i la Biblioteca Comarcal de Blanes.