Vés al contingut
1

El PP inaugura l'oficina electoral del candidat Diego Sánchez, "tenim un bon projecte per Pineda"

 

Escolta l'entrevista a Josep Tutusaus i a Diego Sánchez

 

Escolta l'entrevista a Ramon Riera, Gerard Roig i a Diego Sánchez

 

Durant l'acte també s'ha fet públic el seu cartell electoral. Diego Sánchez és el candidat del PP a les Eleccions Municipals de Pineda i ja ha fet la presentació del seu equip i ara obre la seva oficina electoral situada a l'Avinguda Mare de Déu de Montserrat. Durant l'acte hi va participar Josep Tutusaus, Secretari General del PP a Barcelona. Ha dit que «el partit està animat i pensa fer bons resultats a Pineda i al conjunt de Catalunya i Espanya».

 

1

 

També ha dit que «només volen parlar de propostes en relació a l'increment de riquesa, la seguretat i les millor condicions pels ciutadans». Ha dit que «saben fer gestió i són el primer partit d'Espanya i Europa, posant en el centre les persones». Ha destacat la figura de Diego Sánchez i l'ha felicitat per encapçalar la llista. Diego Sánchez ha dit que «tenen un projecte bo per Pineda i per això volen trencar la majoria absoluta del PSC i pensen que poden aportar molt per millorar les polítiques al municipi».

L'acte va acabar amb l'estrena del seu cartell electoral i un pica pica pels assistents. També ha agraït que un empresari hagi cedit el local de forma gratuïta

 

1


 

Dissabte també van fer un acte a Firasud de Poblenou amb Ramon Riera, membre de la direcció nacional de les Noves Generacions del PP i vicepresident dels Estudiants del Partit Popular Europeu. Durant l'acte van fer una volta pels carrers del barri. Ramon Riera ha dit que «són optimistes i pensen que faran bons resultats a tot arreu» i «la gent té ganes d'un nou govern on la gent pugui viure millor amb un govern que sàpiga gestionar». També ha dit que «el candidat pinedenc és garantia de bon govern a l'Ajuntament».

 

1

 

1

 

Ha defensat polítiques per a joves, per exemple, obrint la bilbioteca a les hores de nit per afavorir l'estudi, entre altres. Ha dit que «els joves de vegades ho veuen tot diferent» però ha convidat a la joventut a implicar-se en els afers comuns i també en política perquè és necessària.

També el president del PP a Pineda, Gerard Roig ha dit que «presenta una candidatura molt consolidada i s'ha mostrat convençut que tindran bons resultats amb una llista íntegrament de persones que viuen a Pineda i això és important». Diego Sánchez ha agraït la visita de Ramon Riera i també ha dit que «Pineda té possibilitats i ha coincidit en demanar més implicació dels joves en política» i ha dit que «ells demostren que hi creuen, amb el president del partit més jove de Catalunya».