Vés al contingut
1

Assajos, concerts, tallers i molta música a la ‘Setmana Musical’ de l’escola Municipal de Música de Pineda

Foto d'arxiu de 2022: EMM de Pineda

 

 

A partir del dilluns 15 de maig i fins divendres 19 de maig a l’Auditori i a la seu de l’escola municipal de música que es troba a l’escola Sant Jordi. Totes les activitats són gratuïtes i obertes a tothom. Carles Camps, coordinador d’activitats del centre ha explicat que la ‘Setmana Musical’ està centrada amb els assajos que faran els grups d’alumnes del centre que ja estan preparant el final de curs.

 

Carles Camps ha parlat dels concerts de dilluns i dimecres al matí ‘Un Infant Un Instrument’ amb alumnes de primària de les escoles Sant Jordi, Antoni Doltra i Montpalau.

 

Aquest dimecres es fa una audició dels alumnes d’instruments de vent a les 5 de la tarda a l’escola Sant Jordi, i a les 6 es faran concerts conjunts. De cara a dijous es farà una audició dels alumnes de bateria a les 6 de la tarda a l’escola SantJordi. També han organitzat dos tallers de dansa i moviment relacionats amb la música que es faran dijous i divendres per a diferents edats. En aquest cas s’ha de confirmar l’assistència a través del formulari que trobareu al web de l’escola de música www.emmpinedademar.cat

Carles Camps ha animat a tothom a gaudir dels actes de la Setmana Musical.

 

1

 

 

2

 

3