Vés al contingut
1

20.520 persones tenen dret al vot a Pineda a les eleccions del 28M

 

Foto d'arxiu

 

 

Aquesta mitjanit ha començat la campanya electoral per a les eleccions del 28M als ajuntaments. La campanya durarà 15 dies, el dissabte 27 serà jornada de reflexió i el diumenge 28 de maig la jornada de votació.

 

A Pineda, per les Eleccions Municipals es presenten nou candidatures, quatre de les quals tenen representació aquest mandat a l'Ajuntament. El PSC-CP, que presenta Xavier Amor per la reelecció com a alcalde de Pineda. ERC amb Mònica Palacín al Capdavant; Pineda En Comú Podem amb Marcos Ortega de candidat i Junts per Catalunya–Junts per Pineda–amb Noemí Llorens de cap de llista.

També es presenta a Pineda Endavant-Ara Pacte Local, amb David Torner de cap de llista, i Ciutadans amb la candidata Yolanda Alfonsín; el Partit Popular, amb Diego Sánchez, Vox, amb David Rojas i Valents, amb Joan March de candidat.


 

Pel que fa als actes electorals, la majoria dels partits faran actes centrals en places i barris de Pineda, però també trobades sectorials amb associacions i molt centrats en la proximitat amb les persones.


 


 

Els lemes de la campanya a Pineda són:

PSC: Perquè això va de Pineda

ERC: Transformem Pineda amb tu

En Comú Podem: Compromesos amb tu

Junts per Pineda: Junts per tu

Pineda Endavant-Ara Pacte Local: Pineda endavant

Ciudadanos: Llego el momento de canviar, te apuntas?

Partit Popular: El municipi que mereixes

Vox: Cuida Pineda de Mar, cuida lo tuyo.

Valents: Gent valenta.