Vés al contingut
1

Joan March (Valents): «Crearem una brigada d'intervenció ràpida a la policia per actuar en casos de violència i ocupacions»

 

Escolta l'entrevista a Joan March

 

Joan March, de Valents, ha encetat el cicle d'entrevistes electorals a Ràdio Pineda. Ha explicat que té vocació política des de jove i assegura que l'acompanya un bon equip implicat amb Pineda. Pel que fa al nom del partit, ha dit que «tothom és gent valenta, per treballar, per emprendre o estudiar, i tirar endavant el dia a dia», i això és el que volen representar. Ha parlat de la «sensació d'inseguretat i per això -ha dit-, la plantilla de la Policia Local ha de créixer i s'ha de crear una 'Brigada d'Intervenció Ràpida', i poder actuar en casos de violència i d'ocupacions on sovint actuen les xarxes mafioses.

 

Per millorar Pineda, proposen afrontar «problemes reals, com l'atur». Assegura que si ells estan al govern, tenen noves empreses disposades a venir i contractar gent de Pineda. També ha parlat de la importància del turisme, i de l'adreçat a l'empresa.

També proposa anul·lar el pagament dels guals a les urbanitzacions, millorar la gestió municipal a l'Ajuntament amb una finestra d'atenció a la gent gran, una oficina de mediació de l'habitatge reduint impostos als llogaters, fer una borsa de pisos social entre altres mesures, i premiar als veïns que reciclen i donar suport als joves amb un carnet jove local perquè facin compres a Pineda.

Diumenge van fer un acte amb una arrossada a la plaça de les Mèlies.

 

1

1