Vés al contingut
1

Xavier Amor (PSC): "Volem una Pineda oberta al mar i amb el passeig marítim rodat com a eix vertebrador"

Xavier Amor, candidat a la reelecció pel PSC, ha dit que aposten pel passeig Marítim com a eix vertebrador del municipi, unint les quatre grans places que hi ha, des de la plaça de Can Bepa, Estació, Sara Llorens i la plaça del Sol i la República a Poblenou. Ha dit que és una aposta gran i un projecte a 8 anys, que ha de comptar amb totes les administracions i el consens de tots els grups polítics.

 

Xavier Amor en va parlar en l'acte de diumenge a la plaça del Vaixell del Passeig Marítim de Poblenou. Allà va fer un míting en un ambient festiu, i amb un vermut popular. Va defensar «l'orgull de Pineda» que ha de tenir tothom i a cada barri. També va parlar de l'inici de la campanya electoral. Es va mostrar satisfet del que està rebent de la gent.

1

1

 

1

 

La Biblioteca de Poblenou, la segona línia de bus i el pont de la Riera

En l'acte a la plaça del Vaixell també va anunciar que aquesta setmana podran mostrar als veïns i veïnes la recta final de les obres de la Biblioteca de Poblenou. També va recordar que al setembre es farà realitat la segona línia de Bus que anirà per la façana marítima de Pineda cap a l'Hospital de Calella i que el nou Pont de la Riera, al camí del mig, ja s'està construïnt. Pel que fa a la Biblioteca, ha recordat que hi ha hagut molts entrebancs aliens a l'Ajuntament, i considera que l'oposició, sabent-ho, ho ha utilitzar per atacar al PSC.

 

1
Les obres pel nou pont de la Riera, al camí del mig