Vés al contingut
1

Xavier Amor (PSC): «La Generalitat només ofereix 90 places públiques a les residències de gent gran de Pineda, mentre que pobles més petits tenen més de 200»

PSC defensa, en el programa electoral, una Pineda acollidora i d'oportunitats, que pensi en tothom, des dels infants i els joves, fins la gent gran. Un dels objectius pensant en la gent gran és aconseguir una residència pública per Pineda. També Xavier Amor ha dit que defensaran davant la Generalitat que hi hagi més places públiques a les residències de gent gran de la població. Ha criticat que pobles veïns amb menys població tinguin moltes més places. Ha dit que Pineda, amb 30.000 habitants, només té 90 places públiques de residència, mentre que Canet o Arenys tenen més de 200, i això depen de la Generalitat.

 

Per Xavier Amor, una prioritat són les polítiques per a les famílies que poden tenir alguna necessitat. També defensa de la tarifació social, és a dir, que els serveis públics es paguin més o menys en funció de la renda de cada persona o família. També ha fet una defensa de l'envelliment actiu. Una altra qüestió en la seva defensa d'una Pineda acollidora és millorar l'administració i fer-la més àgil. En aquest sentit ha anunciat el projecte per tenir una finestra única per tramitar ajuts i llicències. Un altre aspecte del programa electoral del PSC és impulsar les regidories de barri.