Vés al contingut
1

Pizzes pinedenques de maduixa a les jornades gastronòmiques ‘Temps de maduixes al Maresme’

Foto: Eco Pizzeria Que Bona!!!


 

Fins el 28 de maig, teniu temps de tastar la pizza de maduixes del Maresme amb pernil dolç i formatge blau, o la de sobrassada D.O. Mallorca i formatge Camembert, o la de xocolata ecològica. Tots aquests productes combinats amb la maduixa del Maresme és el que proposa l’establiment pinedenc ‘ECO Pizzeria Que bona!! de la plaça Espanya a l’edició d’aquest any de les jornades gastronòmiques ‘Temps de maduixes al Maresme’ del Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme.

Les jornades són una oportunitat per posar en valor un dels productes locals i singulars, com són les maduixes o maduixots de la comarca. Aquest producte es pot fer en elaboracions de plats salats i dolços, amb producte de Mar i de Munt, que maridades amb vi o escumosos de la DO Alella conformen els sabors del Maresme. Tant els restauradors, com les persones que elaboren productes en dolç o salat estan presents en aquesta edició, com per exemple l’establiment pinedenc ‘ECO Pizzeria Que bona!!

 

 

1