Vés al contingut
1

Alicia Romero (PSC): "Pineda és un exemple de municipi que aposta per la gent gran"

Elena Díaz, Xavier Amor i Alicia Romero a la seu electoral del PSC a Poblenou

 

Xavier Amor ha dit que la gent gran és una prioritat pel seu equip. Per això defensen un programa per un Envelliment Actiu i programes per combatre la soledat. Aquest matí, acompanyat d'Alícia Romero i Elena Díaz a Poblenou, ho ha explicat a Ràdio Pineda.Ha dit que oferiran un catàleg de serveis a la Gent Gran, en un projecte d'acord amb el TecnoCampus, que ja hi estan treballant. També aposten per una residència pública per a la gent gran a Pineda, amb un estudi de viabilitat, i més places públiques a les residències ja existents.

 

Alicia Romero, que és portaveu del PSC al Parlament de Catalunya, ha dit que Pineda és un exemple de municipi que treballa per la gent gran. Ha dit que «la gent que es jubila no és la de fa 40 anys, volen activitats, com les que es fan aquí». I pel que fa a les residències, ha dit que Pineda és la que té una ratio més baixa pel que fa a les places públiques. Xavier Amor també ha parlat de la millora de l’atenció, reforma de l’edifici del Carrer Major, amb criteris de sostenibilitat. En aquest sentit, ha dit també que mantindran la cartera de serveis socials, dependència i gent gran: Servei d’Atenció Domiciliària, àpats a domicili, teleassistència i arranjaments habitatges gent gran.

 

El candidat a la reelecció, Xavier Amor també ha parlat de tot el programa esportiu, en benefici de la gent gran, però també pel conjunt de la població. Ha destacat que Can Xaubet és un equipament públic que dona servei a gairebé 5000 abonats. Xavier Amor també ha destacat que cal «continuar amb els programes de promoció de la Salut Comunitària i de prevenció i millora de la salut».

 

1