Vés al contingut
1

El PSC aposta per l'espai públic, pensant també en infants i joves, i el foment de l'esport

Acte del PSC al Parc del Vaixell

 

El candidat a la reelecció a l'alcaldia de Pineda, Xavier Amor, diu que «és una prioritat l'espai públic i les places per als infants». Ha dit que vol crear més espais per a infants, seguint el pla que ja han començat per dotar les places de Pineda amb espais per al joc infantil. En declaracions de Xavier Amor a Poblenou, ha explicat que ja han renovat 10 places i han creat nous espais per fomentar l'esport juvenil com la pista multi-esportiva al costat de les escoles de Poblenou.

 

Xavier Amor també ha parlat dels programes de joventut i dels Patis Oberts durant els caps de setmana, així com la creació de nous espais esportius. També ha parlat dels nous espais fets recentment com la pista de volei a Can Bepa, les pistes de 3x3 al carrer Vall d'Aran i la nova pista a la plaça dels Països Catalans. També ha dit que han apostat per crear espais com ara el parc del Vaixell al passeig marítim que està adaptat per a infants amb discapacitats físiques.

 

El PSC té una proposta de futur que és la reurbanització i unificació amb plataforma única i una rambla de vianants a les places de l'Estació i la Pubilla. També al centre de Pineda proposen la remodelació de la plaça de les Mèlies amb plataforma única des del carrer Antoni Doltra, Ciutadans, Plaça de la Vila i Mèlies.