Vés al contingut
1

David Torner (Pineda Endavant – APL): «Si sóc alcalde, recolliré les propostes destacades de tots els partits»

 

Escolta AQUÍ l'entrevista

 

Ràdio Pineda ha entrevistat avui David Torner, cal de llista de la formació «Pineda Endavant-Ara Pacte Local», dins del cicle d'entrevistes per les Eleccions Municipals 2023. De la llista ha destacat la paritat, i dues primeres persones que l'acompanyen. Ha començat parlant d'una de les seves propostes més rellevants: afirma que si és alcalde, recollirà les propostes destacades de tots els partits amb representació a l'Ajuntament. Assegura que la democràcia i la política s'han de renovar i modernitzar i que  cada vot serà un vot útil si li donen suport.

Ha destacat la seva tasca per als autònoms i per fer una ciutat activa. Ha dit que la proposta a l'Ajuntament és i treballar junts amb totes les forces. Afirma que «si es vota el que s'ha votat sempre, Pineda tindrà el que ha tingut sempre». A nivell personal, en l'entrevista ha dit que és una persona competitiva, que aposta per guanyar les eleccions, i creu que és possible perquè «la seva oferta no és de dretes ni d'esquerres». Ha explicat que són més forts del que sembla, i que també es presenten a Malgrat i Calella.

David Torner, de Pineda Endavant-APL, assegura que ofereixen tot el que Pineda necessita i la possibilitat de trencar amb el bipartidisme, una democràcia plena i real. També que parlen «del canvi de fer política, tant que siguin d'un partit o altre, som el vot de tothom i per tothom, creiem que la política va del poble cap a dalt, i anem a millorar sumar i multiplicar».

 

1
Gloria Queraltó, David Torner, Paco Pampano i Isabel Teis