Vés al contingut
1

Xavier Amor (PSC): "Apostem per Pineda com a motor econòmic de l'Alt Maresme i treballem pel desenvolupament del PP1""

L'equip del PSC en la inauguració de la seu electoral a Poblenou

 

Xavier Amor ha explicat les propostes per apostar per Pineda com un motor econòmic. Ha explicat «han creat oportunitats de negoci durant tot l'any amb propostes econòmiques com ara l'activitat a l'Innova, la programació cultural, el Nadal a Pineda i el suport a la restauració». Ha dit que «volen crear orgull de poble perquè es parli de Pineda a tota la comarca». Xavier Amor ha dit que «treballen intensament en el desenvolupament del Pla Parcial Urbanístic número 1 (PP1) i aviat es podrà explicar que serà una gran oportunitat per Pineda, amb grans zones verdes, equipaments culturals i esportius, habitatges i zona comercial.

 

També ha destacat que «Pineda ha de tenir la capitalitat a l'Alt Maresme» i ha defensat potenciar el turisme familiar i esportiu. També ha afegit que cal fer-ho d'acord amb el sector privat que vol «revolucionar el comerç local i ajudar en el lloguer de locals».


 

Pel que fa la seguretat, Xavier Amor ha dit que «les dades són bones però cal sentir-se segur -segons ha dit-». Amor ha destacat que «la seguretat és important i per això la Policia Local ha millorat el seu servei i les càmeres de seguretat funcionen». També ha afegit que «la seguretat també vol dir tenir serveis i sentir-se més lliure, fer tasques per eliminar incivisme a Pineda i no normalitzar l'ocupació».

 

El PSC fa una arrossada diumenge al migdia a la plaça Espanya amb míting.