Vés al contingut
1

Noemí Llorens (Junts per Pineda): «Volem un poble que funcioni, amb les persones primer i generant més oportunitats»

 

 

Escolta l'entrevista Noemí Llorens

 

La candidata de Junts per Catalunya, Junts per Pineda, Noemí Llorens ha dit que «vol crear confiança entre la gent que la coneix i ha destacat el seu equip, format des del 2019 que vol gestionar l'Ajuntament d'una millor forma». També ha destacat a Joan Mora com a un company de partit que «aportarà molta experiència i ganes de treballar, igual que Albert Buch, empresari i emprenedor que té moltes ganes de treballar per la millora de Pineda». També ha volgut destacar tres dones que l'acompanyen com són Maria Arellano, Sònia Rojas i Mercè Montfulleda i la resta «tot gent que estima Pineda».

Noemí Llorens ha dit que volen que sigui un poble «que funcioni, amb les persones primer i generant més oportunitats, amb més llocs de feina, millorar el turisme i l'habitatge». Ha insistit en que «cal ajudar a noves empreses a arribar al polígon de Pineda i ajudar de veritat als emprenedors agilitzant els permisos per no perdre oportunitats».

 

Durant l'entrevista ha parlat de l'habitatge per a joves i també per a gent gran, i ha defensat «més ajudes i amb les necessitats cobertes». Pel que fa a la gent gran, ha defensat «la creació del Consell Municipal de la Gent Gran que pugui atendre les necessitats d'aquest col.lectiu i faci les polítiques adients, igual que el Consell de la Dona, que en quatre anys no s'ha convocat». Ha defensat la transparència a l'Ajuntament i «que el poble funcioni», referint-se a «agilitzar l'Ajuntament amb un millor servei i marcant objectius amb estandars de qualitat».

Per últim ha dit que «durant l'actual mandat han arribat a patir oposició, estant a l'oposició, i d'això també n'han après».

Junts per Pineda ha fet el cap de setmana un acte a l'Espai Sara Llorens.

 

1

 

 

1