Vés al contingut
1

Xavier Amor (PSC): «Hem gestionat bé i ara agilitzarem els tràmits amb l'Ajuntament i transformarem el centre i el passeig marítim»

 

 

Xavier Amor ha fet un míting a la plaça Espanya amb una arrossada, acompanyat de tota la seva candidatura i de la presidenta del Congrés dels Diputats, Meritxell Batet. Xavier Amor es va envoltar de tot l'equip que l'acompanya a la candidatura i tots hi van ser presents mentre ell va fer el míting polític. Amor va defensar la seva gestió de govern i ha dit que "han aconseguit que la majoria de la gent de Pineda se senti orgullosa del seu poble segons diu un informe de la Diputació, i ara es parla de Pineda». Xavier Amor ha dit que «agilitzaran la comunicació dels veïns de Pineda amb l'Ajuntament amb la creació de dues noves oficines per fer tràmits d'obertura de negocis i urbanisme i també per rebre ajuts, i la transformació de tot el centre de Pineda així com un pla important per millorar la recollida d'aigües de pluja».

Xavier Amor ha defensat també la celebració a Pineda de grans esdeveniments "que generen il.lusió i economia, a l'estiu i també amb propostes com ara el Nadal a Pineda". Xavier Amor ha dit que «treballen intensament en el desenvolupament del PP1 i aviat es podrà explicar que serà una gran oportunitat per Pineda».

 

1

 

1

 

Batet que va dir que «Xavier Amor és el millor alcalde que pot tenir Pineda». Batet s'hi va referir dient que «té el millor equip, és un bon lider i sap com fer prosperar la seva població». Meritxell Batet va parlar amb moltes persones durant el migdia i es va fer moltes fotografies amb persones que la van aclamar des de la seva arribada.

 

1

 

 

Xavier Amor va dir durant l'acte que «presenta un gran equip que l'acompanya que podrà liderar amb encerts l'Ajuntament de Pineda, amb capacitat per a governar i amb molts projectes per fer els propers quatre anys».

 

L'acte va estar marcat per la pluja que, tot i no ser molt intensa, va caure durant part del matí. Moltes persones però, van participar de l'arrossada a la plaça ja que anaven amb paraigües i roba adequada.