Vés al contingut
1

Salvador Illa (PSC) a Pineda: 'Transformar els municipis és un primer pas per posar Catalunya en marxa'

El primer secretari del PSC ha visitat Pineda on ha participat en un acte de campanya amb Xavier Amor a Poblenou. Han visitat l'ambulatori, la llar d'infants, el Centre Cívic, i també les obres de la Biblioteca Poblenou, a punt de finalitzar. La visita ha acabat a la seu electoral del PSC, a l'Avinguda Hispanitat. També han visitat comerços i cafeteries.

 

1

1

 

Salvador Illa ha posat com exemple de fer campanya electoral a Xavier Amor, de qui ha dit que «explicar els projectes i no insulta a ningú», «mentre que veiem d'altres que es dediquen només a atacar i insultar els que pensen diferent». El primer secretari del PSC també ha fet referència a les paraules de Xavier Amor, explicant quins equipaments poden «transformar un barri». Ha dit que cal transformar Pineda, el Maresme i Catalunya, amb propostes concretes, «perquè entenen la política com un servei públic». Ha dit que els municipis s'han de posar en marxa com un primer pas per posar Catalunya en marxa, «Catalunya ha de tornar a generar prosperitat i alhora protegir la ciutadania amb polítiques públiques en matèria de sanitat, educació i drets socials.Salvador Illa ha dit també que Catalunya ha de deixar enrere el camí de la queixa i la confrontació i treballar per la unitat dels catalans i posar-se a treballar, posant Catalunya on es mereix.

 

També ha dit que volen una mobilització màxima de qui els dona suport, però també aquelles persones que encara no els han votat, però que veuen que cal agafar un rumb a favor per Catalunya «votant a Pineda Xavi Amor, i al Maresme i al conjunt de Catalunya a les candidatures del PSC»

 

 

La Biblioteca de Poblenou

En el recorregut per Poblenou, destaca la visita d'obres a la Biblioteca de Poblenou. Xavier Amor ha dit que estan molt satisfets de tenir-la a punt com es van comprometre i haver-la pogut acabar amb empreses locals.

1

1

 

Xavier Amor ha agraït la visita del primer secretari del PSC i cap de l'oposició. Ha dit que Salvador Illa posa en el centre els ciutadans i ciutadanes, i deixa de banda estratègies partidistes per solucionar els problemes de la gent.

 

En roda de premsa, Xavier Amor ha presentat el programa de sostenibilitat per Pineda, que inclou «passar de 80 a 120 illes de reciclatge, canvi a bombetes led blanques a l'enllumenat públic, fomentar l'ús de bicicleta amb 3 quilòmetres de carril bici i una xarxa que connectarà els principals equipaments municipals amb un circuit de carril bici. També projecten 10 marquesines intel·ligents amb wifi per les parades d'autobús, plaques fotovoltaiques i caldera biomassa per Can Xaubet. També ha parlat de noves mesures d'inversió en la xarxa d'aigua potable i el pla de canalització d'aigües pluvials.

 

Visita a la Seu del PSC

1

1