Vés al contingut
1

La Hermandad del Rocio de Pineda participa als actes del 50è aniversari de la Romeria del Rocio de Catalunya

Foto: Hermandad del Rocio de Pineda

 

 

Els actes a Pineda comencen aquest divendres amb la missa de benedicció de sortida a les 3 de la tarda a l’esglèsia de Santa Maria i a continuació aniran en autocar fins a la Mancomunitat de Mercavallès on faran el camí a peu, amb la ‘Carreta’ i el ‘Simpecado’ fins a Terrassa. Mario Moreno, president de la Hermandad el Rocio de Pineda ha explicat que la missa a Pineda és oberta a tothom que els vulgui acompanyar.

 

Durant el cap de setmana la Hermandad de Pineda participarà de tots els actes del 50è aniversari amb la resta d’Hermandades de Catalunya. Participaran a la Missa, a la recepció de les Hermandades i a la presentació dels Simpecados a la Verge del Rocio, entre altres actes. Mario Moreno ha recordat que l’entitat pinedenca ha sigut una de les impulsores de la Romeria del Rocio a Catalunya.

 

La Hermandad del Rocio de Pineda participarà a la Missa de Romeros, a la recepció de les Hermandades i a la presentació dels Simpecados a la Verge del Rocio, entre altres. Les persones que els vulgueu acompanyar heu de contactar amb l’entitat al telèfon 636 96 48 52.

 

1