Vés al contingut
1

Xavier Amor (PSC): «Tenim projecte, il·lusió i futur, i farem que ningú es quedi enrere»

 

Escolta l'entrevista a Xavier Amor


 

Ha dit que «tenen un projecte de futur que no s'ha pogut fer del tot el passat mandat i ara cal aprofitar bé els recursos i el redreçament de l'economia». Per això ha dit que «tenen els projectes preparats amb molts de plans que tenen en cartera». Ha defensat el seu equip de la candidatura i ha dit que «són la seva sort i que batallarà pels seus objectius». Ha dit que «barreja experiència i energia nova que sempre és important, amb un ventall ampli de gent que representa entitats».

Ha dit que «defensa el mateix a Pineda que a totes les executives i vol ser coherent, perquè només el mou ser alcalde del seu poble, Pineda». Ha dit que «viu la política igual a tot arreu i té el compromís de tot el seu equip per treballar per Pineda».

«La meva millor proposta es estar prop del ciutadà». Ha dit que és la seva manera de viure, i «això vol dir moltes coses, amb una administració que ha de ser més àgil, amb una nova oficina més àgil de llicències i obres, i una nova oficina per a ajudar a tramitar els ajuts».

 

A nivell urbanístic ha dit que «volen unir les quatre places des de la plaça de can Bepa fins la plaça del Sol a Poblenou amb un nou passeig», que «beneficiarà a tothom».

També ha dit que «aposten per continuar amb el pla per asfaltar els carrers, una plataforma única per a tot el nucli antic de Pineda i plaça de les Mèlies i moltes obres també per anar desenvolupant el PP1».


 

Ha dit que «durant el darrer mandat han aplicat la tarifació social i volen ampliar-ho a altres serveis i -ha defensat- la programació cultural a Pineda per garantir l'accés a la cultura de tothom». Ha parlat de l'envelliment actiu, perquè ha dit que ara cal apel.lar a la Generalitat per demanar més places públiques per a la gent gran a banda de poder tenir una residencia per a la gent gran. Ha afegit que «la soledat de la gent gran és una altra preocupació que té el seu grup i per això ja fa temps que s'hi treballa».

Pel que fa a l'educació ha dit que «volen defensar els infants i lluitaran contra qualsevol conducta que puguin patir els menors i per això també calen recursos». Ha dit que «els nens han de jugar i per això potenciaran els parcs infantils a les places». Ha dit que «tornaran a demanar a la Generalitat que faci les inversions que toquen a Pineda.


 

Ha demanat «sentir orgull per Pineda» i també ha parlat del civisme dient que «cal més comunicació i fer entendre que el carrer també és part de casa».  També ha dit que milloraran la il.luminació a Pineda i potenciaran els espais per a les mascotes i seguiran oferint la zona verda. També ha defensat un centre cívic al centre de Pineda i ha parlat de la finalització de les obres de la biblioteca de Poblenou, que finalment obrirà les portes ben aviat.


 

Ha dit que «cal una administració més pròxima, treballar amb els joves a peu de carrer, més reforç escolar, més coordinació també a l'oferta formativa, per tenir més ocupació, i fomentar la pràctica de l'esport i sobretot, el femení». En aquest sentit ha parlat de la nova pista de volei, «que va ser una demana d'un grup de joves i ja és una realitat».

També ha dit que «caldrà ampliar el pavelló Ninó Buscató fent unes obres que donaran més capacitat per a fer entrenaments». Ha parlat del mapa d'equipaments esportius que podrà complementar l'oferta actual.


 

Xavier Amor ha dit que «caldrà fer canvis pel que fa a algunes actuacions a peu de platja per garantir el descans dels veïns i millorar cada cop més la façana litoral». Finalment ha fet una crida a que «els acompanyin perquè tenen una proposta bona per Pineda i no ens centrem en les sigles, sinó només en el nostre poble, per això la gent actuarà diumenge amb la força que els estem demanant».