Vés al contingut
1

Pineda escull aquest diumenge els 21 representants del nou mandat 2023-27

 

Aquest diumenge arriben les eleccions Municipals. Pineda escull aquest 28M els 21 representants municipals de l'Ajuntament per a la legislatura 2023-2027. A Pineda poden votar 20.520 persones, un cens electoral que ha pujat en gairebé 800 persones respecte els comicis de fa 4 anys (el 2019 van poder votar 19.732 persones a les eleccions Municipals a Pineda).


 

A les 9 del matí, es farà l'obertura dels col·legis electorals. Els electors i electores poden votar entre les 9 del matí i les 8 del vespre, hora que es tancaran els col·legis electorals. Pineda té set col·legis electorals, ja que s'ha afegit un col·legi nou, al Casal d'Avis de la plaça de les Mèlies.


 

A Pineda, per les Eleccions Municipals es presenten nou candidatures, quatre de les quals tenen representació aquest mandat a l'Ajuntament. El PSC-CP, que presenta Xavier Amor per la reelecció com a alcalde de Pineda. ERC amb Mònica Palacín al Capdavant; Pineda En Comú Podem amb Marcos Ortega de candidat i Junts per Catalunya–Junts per Pineda–amb Noemí Llorens de cap de llista.

 

També es presenta a Pineda Endavant-Ara Pacte Local, amb David Torner de cap de llista, i Ciutadans amb la candidata Yolanda Alfonsín; el Partit Popular, amb Diego Sánchez, Vox, amb David Rojas i Valents, amb Joan March de candidat.

 

Col·legis electorals de Pineda de Mar:

-Escola Sant Jordi, carrer Jacint Verdaguer, 15.

-L'Espai Sara Llorens, biblioteca antiga, Plaça de les Mèlies.

-Casal d'Avis Les Mèlies, plaça de les Mèlies de Pineda.

-Escola d'Adults, l'Escola Mestres Pijoan i Cutiller. Pl. Orient

-Escola Mediterrània, Plaça Pau Casals s/n.

-Institut Joan Coromines , carrer Extremadura, 27.

-Institut Euclides, Passeig Europa, 65


 

L'Ajuntament de Pineda té dos punts informatius durant tota la jornada electoral: un al propi Ajuntament i un altre a l'Institut Euclides de Poblenou. Es pot consultar el seu lloc de votació a través del web de l'Ajuntament de Pineda:

https://eleccions.pinedademar.cat/