Vés al contingut
1

Els Mossos d’Esquadra i la Policia Local desmantellen a Pineda un punt de venda de cocaïna

 

 

A l’interior del domicili del detingut s’han intervingut 233 grams de cocaïna, més de 20.000 euros en efectiu, telèfons mòbils, una arma blanca, patinets i bicicletes elèctriques i s'ha detingut una personal


Agents dels Mossos d’Esquadra de la Unitat d’Investigació de la comissaria de d’Arenys de Mar i la Policia Local de Pineda de Mar, han detingut un home de 41 anys acusat d’un delicte contra la salut pública, a més dels delictes de defraudació de fluid elèctric i de subministrament d’aigua potable.

 

La detenció és fruit d’una investigació que ha permès desmantellar un punt de venda de cocaïna a Pineda de Mar. A l’interior del domicili s’han intervingut 233 grams de cocaïna, que al mercat tindrien un valor aproximat de 14.374 €. Part d’aquesta substància estava preparada per a la seva distribució, empaquetada en més d’una seixantena de dosis.

 

També s’han intervingut 21.181 € en metàl·lic, dues bàscules de precisió i altres objectes com ara telèfons mòbils, patinets i bicicletes elèctriques, que caldrà determinar si consten com a sostrets. Així mateix, s’ha intervingut una arma blanca llarga, tipus espasa, afilada.

 

Al realitzar l’entrada al domicili del detingut s’ha comprovat que també es realitzava defraudació del fluid elèctric i del subministrament d’aigua potable.