Vés al contingut
1

Bases sorteig coca de Sant Joan 2023

TERMES, CONDICIONS i BASES LEGALS GENERALS DE PARTICIPACIÓ EN LA PROMOCIÓ COCA DE SANT JOAN


 

1.- ENS ORGANITZADORS DE LA PROMOCIÓ. Ràdio Pineda, emissora municipal de Pineda de Mar, de l'Ajuntament de Pineda, amb domicili al carrer Justícia, 25, baixos Pineda de Mar, organitza amb finalitats promocionals i de participació, el sorteig de:

UNA COCA DE SANT JOAN OBSEQUI SE SÒNIA AUREA CAQUES sortejada entre les trucades telefòniques dels oients


 

2.-DATA D’INICI I DATA DE FINALITZACIÓ.

La Promoció s’iniciarà el dia 19 DE JUNY i finalitzarà el dia 21 DE JUNY. El sorteig que es farà el dia 22 DE JUNY a les 12,05 en antena pel sorteig dels parcicipants via telefònica.


 

3.- REQUISITS DE PARTICIPACIÓ I MECÀNICA DE LA PROMOCIÓ. Els requisits de participació seran els següents: – Podran participar aquelles persones que resideixin a Espanya i siguin majors de 16 anys trucant a Ràdio Pineda quan els locutors/es, en directe, fan esment del concurs (Tel. 93 767 19 19) . -El sorteig es farà amb l'aplicació "numerosaleatorios.com" i s'enregistrarà en vídeo als estudis el moment del sorteig. Es triarà un sol guanyador.


 

4.- CONDICIONS DE LA PROMOCIÓ I PREMIS. Les persones guanyadores es donaran a conéixer en directe per antena en el mateix moment que fem el sorteig. A més, ho sabrà a través del post de Instagram ( per antena el dia del sorteig i a la web de Ràdio Pineda. El guanyador/a haurà de contactar amb Ràdio Pineda


 

5.- LIMITACIONS. El premi lliurat no serà transferible ni susceptible de canvis, alteracions o compensacions a petició dels Participants, no podent ser canviat per qualsevol altre producte ni per diners. S’estableix un termini de 24 hores des de la data de la concessió del premi, per a efectuar qualsevol reclamació.


 

6.- INSTAGRAM. La promoció no està patrocinada, avalada, administrada ni associada de cap manera a Instagram, pel que els participants alliberen a Instagram, de tota responsabilitat pels eventuals danys que es derivin d’aquesta.


 

7.- PROTECCIÓ DE DADES PERSONALS. Ràdio Pineda en cap cas recull dades personals dels participants.

8.- CANVIS Ens reservem el dret de modificar o ampliar aquestes bases promocionals, en la mesura que no perjudiqui o menyscabi els drets dels participants en la Promoció.

9.- LEGISLACIÓ APLICABLE I JURISDICCIÓ Aquestes bases legals es regiran de conformitat amb la llei espanyola.