Vés al contingut
1

Avui es commemora el Dia Mundial de l'ELA

 

Foto d'arxiu.

 

Des des de la Fundació Catalana d’ELA Miquel Valls demanen donar a conèixer L'Esclerosi Lateral Amiotròfica i el projecte que desenvolupa aquesta entitat. Aquesta malaltia afecta les neurones motores del cervell i la medula espinal i ocasiona la debilitat muscular i la incapacitat del moviment. Les causes que originen la malaltia són encara desconegudes.

Des de l'any 1997 diverses associacions de pacients promouen la celebració del 'Dia Mundial contra l'ELA' per tal de donar visibilitat a aquesta malaltia en una jornada en què, a més d'informar, s'intenta que s'augmenti la investigació i els recursos econòmics que s'hi destinen.

El dia 21 de juny com a dia commemoratiu de l'Esclerosi Lateral Amiotròfica (ELA) va ser establert a la VI Trobada de l'Aliança Internacional de les Associacions ELA als EUA. La finalitat és visibilitzar l'afecció, i promocionar més investigacions sobre les seves causes i tractaments que millorin la qualitat de vida dels pacients, així com la seva esperança vital.


 


#fesungestperlela, #diamundialela #fundaciomiquelvalls i #ela, a més, també ens podeu etiquetar com a @fmiquelvalls (Facebook, Twitter i Instagram)