Vés al contingut
1

La geganta Ermessenda estrenarà un nou mocador de puntes de coixí i unes noves arracades, tot fet per artistes de Pineda

 

Fotos. Colla de Geganters i Grallers de Pineda

 

Escolta les Puntaires de Pineda

 

Escolta la pinedenca Gemma Grau

 

Les puntaires de l’Associació de Dones Pinedenques elaboren una peça única per l'Ermessenda, la geganta de Pineda. Ha estat una iniciativa de la Colla de Geganters i Grallers de Pineda juntament amb les puntaires de l'Associació de Dones Pinedenques. Han volgut fer un nou mocador perquè l'Ermessenda de Montsoriu el pugui lluir a partir d'ara. El nou mocador s'ha fet de forma conjunta per les puntaires de l'associació i per tant, cada membre en fa una part sempre utilitzant el mateix coixí on es fa aquesta obra. Les seves autores han anunciat que és una peça única, de gran dificultat a l'hora d'elaborar-ho ja que conté diferents 'punts' i sense nusos entre sí. Ho han explicat la Montse, la Sílvia la Maria Jesús. Han dit que «és un mocador únic i de gran bellesa».

 

1

 

 

1

 

1

 

I la geganta també estrenarà unes noves arracades fetes per l'artista pinedenca Gemma Grau. Es tracta d'unes peces úniques que van a joc amb els colors dels vestit de la geganta i que també es podran veure per primer cop, aquest diumenge. Gemma Grau ha dit que «el disseny s'ha fet conjuntament amb els geganters i el resultat ha estat molt bonic i net». Gemma Grau ha afegit que «s'han triat materials naturals amb un color molt lluminós i està molt contenta d'haver fet aquestes peces úniques per la geganta de Pineda».

Val a dir que tant l'artista Gemma Grau, coneguda artísticament com La Muka, així com les puntaires han fet els seus treballs de forma desinteressada i faran donació de les dues peces artístiques.

 

1

 

 

1

 

1

 

1

 

El nou mocador i les noves arracades s'estrenaran coincidint amb la Diada de Sant Joan de Pineda, en la ballada que faran els Gegants de Pineda el diumenge 25 de juny a la plaça de les Mèlies a partir de les 7 de la tarda. Els Gegants de Pineda també ballaran una sardana i el Vals-Jota de Pineda, un ball propi de la colla pinedenca.

 

1