Vés al contingut
1

Mònica Green porta a Pineda el millor soul, R'n'B i temes de Mickael Jackson, Eva Cassidy o Tina Turner

 

El millor soul, blues i jazz al concert de la nord-americana Mònica Green a Pineda. L’Auditori ha sortit al carrer el dia de Sant Joan amb el concert de Mònica Green Trio. Acompanyada de dos grans músics i també de la seva filla Roxanne en un parell de cançons, Mònica Green ha demostrat la seva qualitat interpretativa amb temes molt coneguts, que han omplert de public la plaça Espanya de Pineda en el concert de Sant Joan. La cantant nord-americana establerta a Barcelona, Mònica Green, celebra més de 30 anys als escenaris amb una gira de concerts i cançons que han format part de moments importants de la seva trajectòria artística.

Es van poder escoltar clàssics molts coneguts amb una versió més íntima i amb alguns moments de gran dificultats interpretativa. El públic va respondre omplint totes les cadires disponibles i amb aplaudiments durant el concert.

Mònica Green va mostrar també una cara molt desenfada i divertida però també molt emotiva, al recordar el músic català Lucky Guri, mort recentment, i també va recordar la mort recent de Tina Turner, de la que va cantar dues peces. Justament, el concert va acabar amb 'Simply the best' de Tina Turner.

 

1

 

1

 

 

1


 


 

El concert formava part de la programació estable de l’Auditori de Pineda amb la particularitat que surt al carrer, i amb entrada gratuïta, per gaudir de la música el dia de Sant Joan, Festa Major Petita de Pineda.