Vés al contingut
1

La companyia del CCR estrena el 15 de juliol el musical musical ‘Assassinat a l’Orient Express’

Ja cal que aneu una mica abrigats per anar a veure l’estrena de l’obra a càrrec de la companyia del centre. Presenten aquest el dia 15 la versió musical de la novel·la de misteri d’Agatha Cristie, ‘Assessinat a l’Orient Express’. Ambientada als anys 30 i en ple hivern, la companyia del Centre recrea aquest clima i demana al públic assistent que s’abrigui una mica... l’escenografia i s’ha volgut recrear amb un clima d’hivern tant damunt de l’escenari com a platea. Pol Beltran recomana al públic anar una mica abrigat.

Pol Beltran, director de l’obra ha explicat que es tracta d’una adaptació pròpia al teatre musical d’una de les novel·les de misteri més conegudes d’Agatha Cristie amb 5 cançons inèdites i una altre cançó amb lletra adaptada per Ruben Espinosa. Ruben Espinosa, director musical de l’espectacle ha explicat que hi haurà música en directe amb un piano, un clarinet i un violí.

 

L'argument i les dates

El muntatge musical ‘Assassinat a l’Orient Express’ té com a protagonistes vuit passatgers, de totes les parts del món, que viatgen a bord del luxós tren Orient Express. A plena nit, una tempesta atura el tren i l'endemà un dels viatgers és trobat mort, apunyalat salvatgement. Només un d'ells pot ser el culpable. El detectiu Hèrcules Poirot intentarà resoldre aquest famós Assassinat a l'Orient Express’.

L’estrena és el dia 15 de juliol a les 7 de la tarda a la sala gran del Centre, i hi haurà més representacions els dies 21 de juliol a 2/4 de 10 del vespre, i els dies 22, 29 i 30 de juliol a les 7 de la tarda.

L’obra està dirigida per Pol Beltran, amb direcció musical de Ruben Espinosa. Les entrades són a la venda al web del centre www.ccrpineda.com