Vés al contingut
1

Tot a punt per l'estrena del musical ‘Assassinat a l’Orient Express’ de la Companyia del Centre

Serà aquest dissabte a les 7 de la tarda, i han programat diverses representacions d'aquesta versió musical de la novel·la de misteri d’Agatha Cristie. Pol Beltran, director de l’obra ha explicat que es tracta d’una adaptació pròpia al teatre musical, amb 5 cançons inèdites i una altre amb lletra adaptada per Ruben Espinosa. A Ràdio Pineda, Ruben Espinosa, director musical, ha explicat que hi haurà música en directe amb un piano, un clarinet i un violí. Ambientada als anys 30 i en ple hivern, la companyia del Centre recrea aquest clima a l’escenari i a platea. Proposen al públic assistent que s’abrigui una mica.


 

El muntatge musical ‘Assassinat a l’Orient Express’ té com a protagonistes vuit passatgers d'arreu del món que viatgen a bord del luxós tren Orient Express. A plena nit, una tempesta atura el tren. L'endemà un dels viatgers és trobat mort. El detectiu Hèrcules Poirot intentarà resoldre aquest famós ‘Assassinat a l'Orient Express’.


 

Estrena dissabte a les 7 de la tarda al Centre. Més funcions els dos caps de setmana següents, tant dissabte com diumenge. Entrades a la venda al web del centre www.ccrpineda.com

 

1