Vés al contingut
1

Maria Arellano (ADIAM): «Tenim nois i noies amb disCapacitat que han superat totes les expectatives, n'estem molt orgullosos»

L'Associació ADIAM, de DisCapacitats de l'Alt Maresme, organitza un casal d'estiu per a nois i noies que està tenint molt d'èxit. Cada dia fan activitats de platja, piscina, jocs, esports, i també amb moments més tranquils, com tallers de pintura. Els participants són de Pineda, Malgrat, Tordera , Calella i Santa Susanna, i les monitores i monitors tenen Formació en Atenció a la Dependència, Educació Infantil i Grau Superior d'Esports. Es tracta de gaudir de l'estiu, com ha explicat la presidenta d'ADIAM, Maria Arellano.

 

Escolta AQUÍ l'entrevista

 

Maria Arellano també ha fet balanç d'un curs d'èxits esportius, en futbol, atletisme i natació. Primers a la Lliga nacional i tercers a la territorialEn alguns casos, ha explicat, són nois i noies que han superat totes les expectatives, i han assolit èxits destacats a nivell estatal. També han viatjat molt, i estan molt contents dels resultats.

 

Maria Arellano ha volgut agrair també a les persones que col·laboren amb la recollida de taps a l'Alt Maresme, que els suposa una injecció econòmica. «Petites causes que fan grans causes», ha dit la presidenta d'ADIAM.

 

1