Vés al contingut
1

El regidor de Joventut anuncia un nou format de les Barraques de Festa Major

 

A la foto, espai proper on s'ha previst la celebració de les Barraques de Festa Major.

 

El regidor de Joventut Jorge Torres ha dit que l'any passat van succeir coses que haurien pogut ser greus i «s'han buscat alternatives, i el terreny que compleix amb la normativa és el del Carme». Ha afegit que «és veritat que genera dubtes però ara per ara és el més adequat». També ha dit que «hi haurà un nou format, amb un millor control i nou horari, en un espai obert. Jorge Torres ha volgut aclarir que «en cap moment s'havia pensat el anul·lar les barraques i sempre s'ha pensat en poder-les celebrar per donar un espai de lleure als joves durant la Festa Major».

 

ERC ha demanat informació al govern al darrer ple, al voltant de les barraques de la Festa Major de Pineda dient que «són un referent a la comarca». Mònica Palacín també han dit que el Psicobilly Meeting s'ha habilitat en un espai de forma precipitada i tot plegat ha generat molts de dubtes. ERC ha demanat una reflexió sobre com s'han de celebrar i consideren que «de forma precipitada han passat coses, com ara la nova ubicació, al Carme i -han afegit-, esperen que funcioni».

L'alcalde Xavier Amor també ha dit que «l'Ajuntament va fer el comunicat dient que es farien les 'barraques' per eliminar alguns rumors que deien que «no es farien». Ha afegit que fa temps que s'hi treballa «i grups com Doctor Prats fa mesos que estan contractats».

Pineda en Comí també ha demanat que es doni més informació als joves sobre les barraques de Festa Major per «fer-les millors i més populars, que puguin ser segures i d'èxit per passar-ho bé».