Vés al contingut
1

Ja podeu visitar l'exposició de pintura “La Mediterrània d’en Perpiñà” a l’Espai Creatiu de Pineda

 

Fotos de l'Espai Creatiu

 

 

És un recull de pintures de Josep Perpiñà, artista nascut a Girona, però que va estar molts anys vinculat amb Pineda. Va ser professor a l'Escola Sant Jordi on hi va deixar una gran empremta i ha fet moltes peces on s'hi pot veure Pineda. També cal destacar la gran obra feta en trencadís de l'Ermita de la Mare de Déu de Gràcia i també la capella del Santíssim de Pineda, que també és molt espectacular i val la pena de visitar.

A la inauguració de la mostra hi van assistir veïns i també regidors del consistori. El pinedenc i president dels Artesans de Pineda, Joan Rodés, ha presentat a l'artista Josep Perpiñà i ha destacat els vincles amb la vila de Pineda. També ha pres la paraula el fill de Perpiñà que ha parlat de la seva etapa com a nen a Pineda i ha fet una introducció al sentit del quadres exposats.

 

1

 

1

 

 

1


 

Aquesta exposició es podrà visitar fins el dia 11 de setembre a l’Espai Creatiu (carrer Major 30), els dimarts i dimecres de 17:00 a 19:00 i els dissabtes, diumenges i festius de 18:00 a 20:00.