Vés al contingut
1

Proclamació del nou pubillatge de Pineda

Foto: Ràdio Pineda

 

Escolta AQUÍ l'entrevista

 

 

Dissabte 26 d'agost, a les 6 de la tarda al pati de can Comas, es fa l'acte per la proclamació de l'Hereu, la Pubilla i l'Hereuet i la Pubilleta de 2023 que representaran Pineda arreu de Catalunya. L'acte aplega també a les autoritats locals del ple municipal.

L’actual Pubilla de Pineda Constanza Bernardez Bages, l’Hereu de Pineda Xavier Tuber Vergés i la Pubilleta de Pineda Brenda Bernardez Bages han explicat que s'emporten moltes experiències viscudes i han fet una crida perquè els i les joves de Pineda coneguin i s'animin a formar part del Pubillatge pinedenc.

David Ponsdomènech, president de l’entitat Amics del Pubillatge de Pineda ha destacat el nivell d'implicació i representació de tots ells representat Pineda per tot Catalunya. Ha dit que Pineda s'ha fet un nom dins del món del Pubillatge i ha recordat que el nostre municipi fa 62 anys que té Pubillatge. Per tant, segons ha dit "Pineda és un dels pobles més antics de Catalunya on existeix la figura del Pubillatge".

 

Si voleu formar part de l’entitat com a candidats i candidates al Pubillatge pinedenc podeu contacat amb l’entitat a través del correu electrònic amics.pubillatge.pineda@gmail.com o bé per Instagram @pubillatgepineda

 

1