Vés al contingut
1

El Montpalau Team fa setmana de portes obertes per a infants i joves a partir del 12 de setembre

 

El Centre Excursionista pinedenc ja fan inscripcions per a extraescolars de dilluns a dijous a la tarda amb activitats de córrer per la muntanya i també de bicicleta per a totes les edats infantils i juvenils. La setmana oberta és gratuïta per a tothom perquè els els nens i nenes puguin provar si els agrada.

També es fan activitats per a adults i si ho voleu, us poden preparar per si voleu participar en curses o competicions. Més informació a info@montpalauteam.cat o bé al telèfon 638 27 90 57. També podeu visitar el web www.montpalauteam.cat

 

1


 

Aquesta entitat ja funciona fa temps organitzant activitats a través de la seva escola de muntanya fent extraescolars per a infants i joves i també amb un grup d'adults, així com un casal d'estiu. També organitza activitats per al públic en general, obertes a la població, i rutes de diversos nivells i tallers i cicles oberts a tothom. També us pot federar a la Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya.

L'entitat disposa d'una seu al carrer Puntaires 29 de Pineda, al costat de la Plaça del Pi.


 


1


 


 

Nou trimestre de rutes i sortides

També han presentat el seu nou calendari de rutes. Es faran excursions obertes a tothom a la Vall de l'Orri, la Serra de la Busa, el Bassegoda o també es volen fer les crestes de Baiau i Comapedrosa a Andorra, i rutes en BTT.

També participaran a la mítica Matagalls-Montserrat, la Llopa de Calella o organitzaran la marxa per la Marató que es fa el desembre a Pineda.

També han anunciat una esquiada al Pirineu entre altres activitats.


 


 

Més informació a www.montpalauteam.cat