Vés al contingut
1

La ciberseguretat i digitalització: informatiu i esmorzar tecnològic al Centre Innova

Albert Orriols, director de SERHS Clod

 

El Centre Innova de Pineda acollirà l'Esmorzar Tecnològic "DIGITALITZACIÓ I SEGURETAT A L'EMPRESA" dimecres vinent, dia 20. La jornada, amb inscripcions gratuïtes, serà un punt de trobada per a les empreses de l'Alt Maresme al voltant de la ciberseguretat i la digitalització. Comptaran amb experts en la matèria, que parlaran de temes tan actuals com evitar els atacs informàtics i la fuga d'informació a les empreses, la llei de protecció de dades i els canals de denúncies o sistemes per optimitzar la gestió corporativa. Albert Orriols, director de SERHS Cloud, ha explicat a Ràdio Pineda que cal estar informat d'aquestes qüestions, molt importants pel món empresarial. De fet, ells ja hi treballen professionalment en aquesta branca de la SERHS.

 

Escolta AQUÍ l'entrevista a Albert Orriols

 

Es faran diverses ponències amb experts i una taula rodona amb companyies líders a la comarca explicant la seva experiència quant a la seguretat i transformació digital. Albert Orriols ha explicat també que és un acte obert a petites, mitjanes i grans empreses.

 

L'acte està organitzat per SERHS Cloud - SERHS Serveis, en col·laboració amb l’Associació d’Empresaris dels Polígons Industrials de Pineda de Mar (AEPIPM) i la regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Pineda de Mar. Serà dimecres, dia 20, entre les 9 i les 11 del matí.

 

1

 

Inscripcions gratuïtes a: https://serhscloud.com/la-seguretat-de-lempresa-a-debat-el-20-de-setembre-a-pineda-de-mar/