Vés al contingut
1

Ja podeu reservar tiquets per la marxa 'Pineda camina per la Marató'

 

Es farà el diumenge 17 de desembre i estarà dedicada a la salut sexual i reproductiva. Com l'any passat, l'acte central serà la tercera edició de 'Pineda camina per la Marató' que lidera el Centre Excursionista Montpalau Team i l'Ajuntament de Pineda. Encara vol ser més massiva, amb el desig de fer pinya i sentir-nos part d'una comunitat generosa i solidària.

Us podreu inscriure a la marxa o bé fent difusió entre els vostres contactes per a fer pujar les inscripcions.


 

Punts de venda de tiquets per la Marxa per la Marató

Tiquets al preu de 5€ a la venda a Can Comas, can Xaubet, el Centre Cívic Poblenou, i també a la botiga Herbes del carrer Roig i Jalpí. També es podran comprar dorsals el mateix dia de la cursa si en queden. I també els podeu comprar a www.montpalauteam.cat

Hi ha fins a mil dorsals disponibles.


 

Tots els beneficis es destinaran a la Marató de TV3 i seran destinats a la investigació de projectes per la salut sexual i reproductiva.


 


 

Un recorregut que us agradarà

Aquest cop us permetrà conèixer racons com els Pins del Poeta, la Font del Boter, passarà per l'Aqüeducte romà i tornarà al centre de la vila.


 

Recorregut planer de 4 km (per a gent gran, cotxets per a nadons, etc): Plaça de les Mèlies - Rectoria Vella - Riera de Pineda – Aqüeducte (avituallament) – Plaça de les Mèlies


 

Recorregut curt 6 km: Pl. Mèlies - Gràcia - Pins del Poeta - Pinemar - Corriol Font del Ferro- Aqüeducte de can Cua Freda (avituallament) - Rectoria Vella - Can Jalpí – Pl. Mèlies
(no apta per a cotxets d'infants ni per a persones amb mobilitat reduïda)


Recorregut Llarg 10 km: El mateix que el curs, però afegint la Font del Boter, corriol fins fer cim a la Guàrdia, St. Pere de Riu, Font del Ferro i Aqüeducte de Can Cua Freda (avituallament).


 

Avituallament i xocolatada a l'arribada

A l'Aqüeducte de Can Cua hi trobareu l'avituallament (porteu el vostre got) gràcies al Cau de Pineda, i a l'arribada us serviran una xocolatada gràcies al XIP. I a les 11 del matí es farà un concert amb l'Escola de Música de Pineda a la plaça Espanya.


 


 


 


 

Si voleu, la vostra entitat també pot organitzar altres actes

Si voleu organitzar una activitat solidària, cal inscriure’s al web de La Marató, a l’apartat d’activitats populars. Podeu enviar la informació de la vostra activitat abans del 20 de novembre de 2023 a la Regidoria de Participació Ciutadana. Caldrà que indiqueu:

  • Nom de l’activitat

  • Data i lloc de realització

  • Entitat

  • Persona responsable de l’activitat


 

L'Ajuntament convida a participar de forma activa en La Marató, ja sigui en la marxa popular o bé organitzant alguna activitat, demostrant així, un cop més, l'empenta que té el nostre poble quan se’l crida a una causa solidària.