Vés al contingut
1

«Jubilar-te no és acabar la vida, al contrari. Ara comences a viure... si et deixen»

Jubilar-se en l'actualitat no és el mateix que fa cinquanta anys. Però per mantenir la salut física i emocional, cal ser actiu, no quedar-se a casa i relacionar-se.

Així ho han dit a Ràdio Pineda l'Angelina Bonet, en Manel Flores i en Joaquim Noguera, que han participat al programa 'Pineda Es Mou'. Han explicat que cal combatre la soledat de moltes persones grans i ajudar-les a sortir de casa. Han posat com exemple la importància de participar de les activitats dels Casals d'avis, Centre Cívic, Benestar Social o bé a les diverses entitats. També plantejar-se tornar a estudiar. Han explicat que la clau per afrontar la vellesa és mantenir.se actiu i viure el dia a dia.

 

Ana Pérez, regidora d'Igualtat, Inclusió i cohesió social. Ha animat a la gent gran a participar en les diverses activitats de la setmana de la gent gran. Hi ha xerrades i també moltes activitats lúdiques.

 

ESCOLTA AQUÍ EL PROGRAMA

Podeu tornar a escoltar el programa Pineda Es Mou, Jubilats del Segle XXI, al servei de Ràdio a la Carta, de radiopineda.cat. Presentat per Maria-Josep Hernàndez

 

1