Vés al contingut
1

L'Ajuntament de Pineda ha fet un requeriment a la propietat de l'Hotel Marina perquè enderroqui l'edifici

L'Ajuntament de Pineda ha fet un requeriment a la propietat de l'Hotel Marina perquè enderroqui l'edifici. Es tracta de l'hotel abandonat i tapiat ubicat a Poblenou, al Passeig Marítim a tocar de Calella. El mes de març l'Ajuntament va haver de tallar el trànsit de vehicles pel perill que comporta l'edifici. Ara s'ha obert al transit per un únic carril i es mantenen les tanques al voltant de l'edifici que té quatre plantes d'alçada. Al darrer ple municipal, Noemí Llorens, de Junts ha preguntat «en quin punt està la situació d'aquest edifici ja que molts veïns s'ho pregunten abans que hi hagi una desgràcia». Ha alertat de l'estat molt degradat de l'edifici que genera risc de despreniments.

Xavier Amor (PSC) ha dit que «han pogut saber que actualment és propietat d'un fons 'voltor' nord-americà que gestionen molts edificis, entre ells, aquest de Pineda». Fins i tot ha dit que «la propietat hi manté una persona vivint per vigilar l'edifici que està molt degradat amb perill de despreniments i l'Ajuntament ha fet un requeriment pes enderrocar l'edifici». Amor ha dit que «la propietat estaria disposada a permetre l'enderroc» però ara «hi ha empreses que estarien interessats en poder assumir l'edifici i estudiant diverses opcions». L'alcalde defensa que «el millor seria enderrocar l'edifici i a posteriori, fer una nova obra».

 

També ha afegit que «un altre finca just al costat, uns antics apartaments i una antiga pizzeria que va patir un incendi recentment, tenen una situació similar. L'objectiu de l'Ajuntament és que el més aviat possible es pugui «ordenar aquell espai».

 

1