Vés al contingut
1

Marxa de Pineda contra el Càncer 2023: 3.000 participants i 26.000€ recaptats

Fotos: Ajuntament Pineda / Ràdio Pineda

 

La marxa va ser tot un èxit i va transcórrer en un ambient alegre i emotiu alhora, amb somriures i abraçades. Es van fer els dos recorreguts, un de més curt i un de llarg fins Poblenou, i va acabar amb la botifarrada popular a la plaça de les Mèlies. Pel camí, els diversos voluntaris i voluntàries van ajudar en el recorregut i amb avituallaments d'aigua i fruita.

 

Ràdio Pineda va seguir la marxa i va recollir les veus de molts participants. Alguns, són pacients de càncer que van agrair el suport i l'escalfor de la gent. Aquest és el testimoni de Nico Tomàs, l'Elisabet Vela i Manuela Lucas, tots tres amb càncer de mama. En Nico va explicar que poca gent sap que el càncer de mama també pot afectar els homes.

 

També vam parlar amb persones de totes les edats que donen suport a la marxa, com en Manel Pacheco o la Lola.També vam parlar amb la Marcela Cabret, que viu a Ginebra i està de vacances a Catalunya. Va explicar que portarà la samarreta de Pineda a la marxa contra el Càncer que es farà properament a Ginebra. Carmen Montoya, de la Junta Local, va agrair el suport de tothom qui ha fet possible la Marxa Contra el Càncer.

 

Escolta AQUÍ el reportatge

 

L'alcalde de Pineda, Xavier Amor, va felicitar l'organització i va agrair la resposta de la gent. En aquest sentit també es van expressar els i les portaveus municipals, Mònica Palacín (ERC); Noemí Llorens (Junts); Diego Sánchez (PP) i Marcos Ortega (PEC)

 

Escolta AQUÍ l'alcalde i portaveus

 

La marxa va estar organitzada per la Junta Local Pineda Contra el Càncer amb el suport de l'Ajuntament de Pineda. Va ser possible per la col·laboració d'entitats socials, culturals i esportives, botigues, empreses, i persones a títol individual i voluntariat.

 

1

 

1