Vés al contingut
1

L’Hospital de Calella incorpora un segon cotxe teledirigit perquè els infants entrin a quiròfan

 

 

Es tracta d’una donació feta per una infermera de l’àrea quirúrgica amb motiu de la seva jubilació. Aquest nou model permet gravar missatges de veu i la família en pot enregistrar algun perquè l’infant el pugui escoltar de camí a quiròfan i se senti més acompanyat.


 

De fet, aquesta joguina ajuda molt a disminuir la tensió i el nerviosisme que poden sentir els més petits abans d’entrar a quiròfan. El cotxe, un Audi R8 Spyder de color blanc, és utilitzat pels infants a partir de tres anys i l’equip assistencial és l’encarregat de conduir-lo mitjançant un comandament. Els menors recorren uns cinc metres enfilats al vehicle des que s’acomiaden de la família i fins que arriben al bloc quirúrgic.


 

A diferència del cotxe teledirigit que ja hi havia a l’Hospital de Calella, aquest nou model té algunes prestacions destacades com el fet que s’hi pot posar música o fins i tot la família pot gravar missatges de veu perquè l’infant els escolti mentre condueix i se senti més acompanyat. Amb la nova incorporació, el model antic s’ha traslladat a la planta de Pediatria perquè els infants ingressats també hi puguin jugar.