Vés al contingut
1

La Diputació destina 488.000€ a l'Ajuntament de Pineda per eixugar dèficit i donar liquiditat

 

 

La Diputació de Barcelona aprova destinar 8,29 milions d’euros als governs locals del Maresme perquè puguin tancar l’any sense dèficit i assegurar la liquiditat del 2024. La diputació vol ajudar a que els ajuntaments puguin tancar l’any sense dèficit i perquè puguin començar el 2024 amb la liquiditat necessària.

 

La línia econòmica ha de servir per a poder fer reparacions, manteniment i conservació d’infraestructures, modernització dels sectors econòmics tradicionals; i, actuacions de foment del turisme sostenible i responsable, de l’esport i de l’ocupació de qualitat, i pels col·lectius vulnerables.


 

Totes les poblacions del Maresme rebran els ajuts. Calella rebrà 240.000€, Santa Susanna 93.000€, Palafolls gairebé 150.000€ i Sant Pol, 100.000€ per posar alguns exemples.


 

Segons la Diputació, la distribució dels ajuts s’ha fet d’acord amb criteris públics, objectius i acotats seguint la línia d’altres ajuts semblants atorgats, com una assignació mínima a cada ajuntament, el nombre d’habitants, la desocupació o l’extensió territorial del municipi.